Werkwijze

Een eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en wordt jouw hulpvraag of probleem in kaart gebracht. Vervolgens stel ik  een behandelingsplan op. Ik vervul hierbij een sturende en ondersteunende rol. Het is ook mogelijk dat je omgeving, zoals je partner…hierin wordt betrokken. Het doel is dat je sterker wordt en gelukkiger in het leven komt te staan.

Na elke sessie krijgt de cliënt een mailtje met de samenvatting van de sessie, aangevuld met opdrachten, aandachtspunten of tips.

Respect en vertrouwen

Daar ik een erkende psycholoog ben, dien ik me te houden aan de deontologische code van psychologen. Ik ga hier met veel respect mee om en hou me volledig aan het beroepsgeheim en de deontologie. Alles wat we tijdens de therapie bespreken, blijft tussen ons.

Therapie en de natuur

Voor wie het wenst is het mogelijk om de therapie te laten doorgaan in de natuur. Aan de praktijk grenst een wijngaard die een oase biedt van rust en stilte.

De natuur kan zeker helend werken voor wie er voor open staat. Zo kunnen de gesprekken doorgaan in de wijngaard of is het mogelijk om ademhalings- of relaxatieoefeningen te doen tussen de wijnranken.

Psycholoog Tongeren

Erkenningsnr
812109390
Visumnr als klinish psychologe
320371
RIZIV-nr
7-00895-27-000

Adres

Mindy Philippeth
Sint-truidersteenweg 301
3700 Tongeren